Resultaten voor Sandoz

Sandoz
 
Contacteer ons Sandoz Belgie.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Werken bij Sandoz. Diversiteit en inclusie. Voor vragen over uw geneesmiddelen of uw medische behandeling verwijzen wij u naar uw arts of apotheker. Sandoz kan geen persoonlijk medisch advies geven. Kantoor maatschappelijke zetel. Tel: 32 02 722 97 97.
SANDOZ Online Bestellen Alle Producten aan Lage Prijzen!
Houdt uw neus proper, gaat uitdrogen van de neus tegen en bevochtigt het neusslijmvlies. Prijs apotheek: 580., Acetylcysteïn Sandoz Bruistabletten 30x600mg. Acetylcysteïn Sandoz Bruistabletten 60x600mg. Acetylcysteïn Sandoz Granulaat Voor Drank Zakjes 10x600mg. Acetylcysteïn Sandoz Granulaat Voor Drank Zakjes 30x600mg. Acidcare Maagsapresistente Capsules 14x10mg.
Sandoz / Merken PharmaMarket. Mail. Facebook. twitter. Instagram. Youtube. Pinterest.
Sandoz is een dochteronderneming van Novartis en is een wereldspeler op het vlak van generische geneesmiddelen. Generische geneesmiddelen zijn een goedkoper alternatief voor een merkgeneesmiddel. Sandoz streeft naar een snelle ontwikkeling en productie van haar geneesmiddelen zodat de patiënten zo snel mogelijk kunnen geholpen worden.
Wie we zijn Sandoz Belgie.
Sandoz wordt geleid door een divers team met ruime ervaring in de sector van generische geneesmiddelen en biofarmaceutica. Het merk Sandoz. Het merk Sandoz is een kwaliteitslabel, dat voor gezondheidswerkers over de hele wereld synoniem staat voor hoogkwalitatieve en betaalbare geneesmiddelen.
Onze vacatures Sandoz Belgie.
Sandoz Belgie.
Onze missie en doelstelling. Bij Sandoz ontdekken we nieuwe manieren om het leven van mensen te verbeteren en te verlengen en. Wat we doen. Bij Sandoz streven we naar het verbeteren van toegang tot geneesmiddelen, tot medische informatie en de.

Contacteer ons