Resultaten voor add

add
 
ADD Erfelijkheid.nl.
De afkorting ADD betekent attention deficit disorder. Iemand me ADD heeft moeite om zijn of haar aandacht te houden bij datgene waarmee iemand bezig is. ADD heeft kenmerken die lijken op ADHD. De oorzaak van ADD is niet precies bekend.
ADD. Wat is het en hoe kun je er mee omgaan. Een overzicht.
ADD is echter zeker niet hetzelfde als een lage intelligentie en in drukke omgevingen blijkt dat mensen met ADD vaak juist betere beslissingen kunnen maken. Als je het gevoel hebt dat je ADD er de oorzaak van is dat je onder je niveau werkt, kun je op zoek gaan naar uitdagingen die rekening houden met je ADD.
ADD WikiWoordenboek.
Het kind had last van ADD. de afkorting voor Attention Deficit Disorder, een aangeboren psychische aandoening. Engels: ADD en. Het woord ADD staat niet in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie. Zie Wikipedia voor meer informatie. initiaalwoord afkorting ADD.
Mijn leven met ADD Psychologie Magazine.
Mijn leven met ADD. Ze is origineel, impulsief, maakt snel vrienden. Ze is óók: slordig, warrig, verstokte laatkomer. Haar chaotische trekjes brengen journalist Charlotte van Drimmelen steeds vaker in het nauw. Dan blijkt dat ze ADD heeft. Ze gaat op zoek naar haar gebruiksaanwijzing.
ADHD/ADD psycho-educatiemodule Radboudumc.
Patientenzorg Behandelingen Psycho-educatie Adhd en add. open de extra opties van dit blok. sluit sluit de extra opties van dit blok. Over de cursus. De cursus is bedoeld voor patiënten met de diagnose ADHD/ADD die behoefte hebben aan informatie of coaching.
ADD Attention Deficit Disorder uitleg begrippen onderwijs.
Volgens DSM-IV, het algemeen gebruikte handboek voor de indeling van psychische aandoeningen, is ADD een subtype van ADHD. ADD kenmerkt zich door een aandachtstekortstoornis en concentratieproblemen. ADD wordt meer dan ADHD in verband gebracht met depressie, angststoornissen en slechte schoolprestaties.
Hoe kan ik rijden met ADHD of ADD? CBR.
Omdat mensen met ADHD of ADD in meer of mindere mate last hebben van aandachts en concentratieproblemen of impulsiviteit. Daarom zijn er regels over rijexamen doen en autorijden met ADHD of ADD. Hoe zit het met mijn rijbewijs? Kan ik rijden met ADHD of ADD?
ADD.
ADD afkorting van Attention Deficit Disorder is een subtype van de aandoening ADHD en wordt ook wel aandachtstekortstoornis genoemd. Bij ADHD speelt hyperactiviteit een belangrijke rol, waardoor mensen met ADHD veel praten en bewegen, bij ADD is dat niet zo.
Wat is ADD ADHD Studiekring huiswerk, bijles en trainingen.
Men gaat er vanuit dat ongeveer 30% van de kinderen met ADD ADHD de stoornis ook in de volwassenheid nog in dezelfde mate heeft. Het is een stoornis die niet over gaat, maar bij ongeveer 70% van de jongeren met ADD ADHD nemen de symptomen in de volwassenheid dus af of veranderen deze.
CareHouse. CareHouse. ADHD ADD.
Onze doelen zijn onderschikt aan de doelen van de mensen die ons vragen hen te helpen. Wil je met ons in gesprek over wat we voor jou/jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Locatie en teams. Ik wil meer weten over.: Licht Verstandelijke beperking. Raad van Commissarissen. Alle rechten voorbehouden. Wat is een beperking of stoornis Klassiek Autisme ADHD ADD PDD-NOS MCDD Asperger Licht Verstandelijke Beperking Overige beperkingen/stoornissen. Kinderen tot 12 jaar. Welkom bij Kids at Home Methode Kids at Home Aanbod Kids at Home Aanmelden Kids at Home.

Contacteer ons