Meer resultaten voor verslavend

verslavend
 
Drugsinfo.nl Verslaving.
Je kunt dan voorrang geven aan het drugsgebruik ten koste van familie of vrienden. Lees hier meer over omgaan met een verslaafd persoon. Deze kunnen ontstaan als iemand door het gebruik niet meer functioneert op zijn werk en zijn baan verliest.
Jellinek Zijn slaap en kalmeringsmiddelen verslavend?
Achter iedere verslaving zit een verhaal Bekijk hier hun reis naar herstel. Jellinek Vraag Antwoord Zijn slaap en kalmeringsmiddelen verslavend? Zijn slaap en kalmeringsmiddelen verslavend? Aan slaap en kalmeringsmiddelen kan een gebruiker zowel geestelijk als lichamelijk verslaafd raken. Bij slaap en kalmeringsmiddelen gaat het vrijwel altijd om medicijnen uit de groep benzodiazepinen.
Internet verslaving Jellinek Is internet verslavend?
Internet biedt een aantal mogelijkheden waardoor het verslavend kan werken zoals.: Onmiddellijke bevrediging van bepaalde menselijke behoeften zoals sociaal contact, erkenning, status en prestige. Mogelijkheid om te vluchten in virtuele wereld waarin alles mogelijk is en waar je kunt ontsnappen aan je dagelijks problemen.
verslavend Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: verslavend DE verslavend ES verslavend FR. Definities op Encyclo.nl: verslavend 1x. Vertalingen verslavend NLEN. Voorbeeldzinnen met verslavend.
Verslaving Wikipedia.
Enkele voorbeelden van een verslaving aan een handeling of gewoonte.: Een middelenverslaving is een verslaving die in stand gehouden wordt door het gebruik van een drug of substantie, die op zichzelf verslavend is doordat het een directe werking in de hersenen heeft.
Ben je verslaafd?
Meestal begint het met een experimenteerfase, waarin iets uit nieuwsgierigheid een keer geprobeerd wordt. In de fase daarna wordt er regelmatig gebruikt, maar wel op een manier die goed in het normale leven in te passen is. Dit noemen we de fase van sociaal gebruik.
Zijn alle middelen verslavend?
Zijn alle middelen verslavend? Dat hangt niet alleen van de middelen af, maar vooral ook van de persoon en bovendien wat de reden is voor gebruik. Gelukkig raakt een mens niet na eenmalig gebruik van een middel verslaafd, al wordt dat soms beweerd.
verslavend Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
verslagenheid nbsp verslaggeefster nbsp verslaggeven nbsp verslaggever nbsp verslaggeving nbsp verslaglegging nbsp verslapen nbsp verslappen nbsp verslapping nbsp verslaven nbsp verslavend nbsp verslaving nbsp verslavingszorg nbsp verslechterd nbsp verslechteren nbsp verslechtering nbsp verslechtering nbsp versleten nbsp versleutelen nbsp versliep nbsp verslijten.
Verslaving 14 definities Encyclo.
Als men meer middelen zoals alcohol, tabak en drugs gebruikt dan men wil, niet kan stoppen, het gebruik niet meer in de hand heeft, als men een groot deel van de dag bezig is met het gebruik, dan spreken we van verslaving.
Soorten verslaving Novadic-Kentron Verslavingszorg.
Deze ontwenningsklachten zijn na enkele weken vaak voorbij. Bij cocaïne treedt er nauwelijks lichamelijke afhankelijkheid op, maar de geestelijke afhankelijkheid kan heel groot zijn. Heroïne is zowel lichamelijk als geestelijk erg verslavend. Ernst van de verslaving. Verslaving heeft vele gezichten en niet elke verslaafde heeft even grote problemen.

Contacteer ons